Leírás
A sok tojással és rendkívül jó minőségű kakaóval készült piskótalapokat saját készítésű sárgabaracklekvárral töltjük meg. Dermesztés után a torta külsejére forró lekvár kerül, végezetül pedig a süteményt temperált étcsokoládéval vonjuk be.
Az osztrák gasztronómia egyik legismertebb desszertje a Sacher-torta, csokoládés piskóta baracklekvárral megkenve, roppanós csokimázzal borítva.
4. 000 Ft – 12. 500 Ft
A sok tojással és rendkívül jó minőségű kakaóval készült piskótalapokat saját készítésű sárgabaracklekvárral töltjük meg. Dermesztés után a torta külsejére forró lekvár kerül, végezetül pedig a süteményt temperált étcsokoládéval vonjuk be.
Szelet | 5, 10, 20 |
---|
Hétfő: Zárva
Kedd: 10:00 – 18:00
Szerda: 10:00 – 18:00
Csütörtök: 10:00 – 18:00
Péntek: 10:00 – 18:00
Szombat: 9:00 – 18:00
Vasárnap: Zárva
DeakP –
teszt