Auguszt Ibolya

Az Auguszt-dinasztia történetét négy generáció óta egy-egy házaspár közös munkája alakítja a minőségi cukrászat iránti elkötelezettség jegyében. Augusztné Szőcs Ibolya vagyok, és több, mint 20 éve vagyok részese ennek a filozófiának férjem, József oldalán.

Süteményeink titka a másfél évszázad alatt felhalmozott tudás mellett a szakértő mozdulatok, a precíz arányok és a legmagasabb minőségű, kiváló alapanyagok használatában keresendő. Üzleti sikerünk pedig a munkánk felé tanúsított alázat és a vendégeink iránti szeretet párosításának eredménye.

Míg férjem a tradíció letéteményese, én a folyamatos fejlődés motorjaként irányítom az üzletben és a süteménykínálatban megmutatkozó változásokat: munkám eredményeként jött létre 2003-ban az emeleti kávézó, 2009-ben pedig a szezonálisan nyitva tartó kerthelyiség.

Erdélyből származom, így a természetes ízek szerelmeseként cukrászmesterként is a gyümölcsös, könnyű desszertek állnak legközelebb hozzám. Sokat utazom, képzem magam külföldi útjaim során, így kreációimban a nyugati innovációk mellett a keleti ízek és alapanyagok is felbukkannak.

Fontosnak tartom, hogy a hagyományos magyar sütemények mellett mindig jelen legyenek kínálatunkban a nemzetközi trendek alapján megálmodott, új termékek is.

Nagy megtiszteltetés és kitartó munkánk valódi elismerése, hogy rengeteg visszatérő vendégünk van, köztük sok külföldi is, akik viszik jó hírünket a nagyvilágban.  Számomra a legnagyobb öröm, ha távozáskor a vendég elégedett és megköszöni a jó kiszolgálást. Aztán pedig visszajön.

VISSZA

H-1024 Budapest, Fény u. 8.      
auguszt@t-online.hu
(+36 1) 316 3817
+36 30 964 4891


 

©Auguszt József Cukrász Kft.

Kapcsolat


H-1024 Budapest, Fény utca 8.      
auguszt@t-online.hu
(+36 1) 316 3817
+36 30 964 4891


Kövessen minket

© Auguszt József Cukrász Kft.
 Minden jog fenntartva! 

Nyitvatartás

Hétfő: Zárva
Kedd: 10:00 - 18:00
Szerda: 10:00 - 18:00
Csütörtök: 10:00 - 18:00
Péntek: 10:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 18:00
Vasárnap: Zárva